Het Dossier Gemeente Leeuwarden omvat alles wat ik in mijn dispuut met de gemeente Leeuwarden heb geschreven en gecorrespondeerd. Het dispuut betreft een afwijzing van een omgevingsvergunning die wij in het derde kwartaal van 2022 hebben ingediend.

 • Toelichting hoorzitting

  Op 20 februari 2023 werden wij door de bezwaarcommissie van de gemeente Leeuwarden gehoord. Onze advocaten openden de hoorzitting met een pleitnota, daarna mochten wij onze aanvulling inbrengen.

 • Pleitnota

  Voor de hoorzitting van de bezwaarschriftencommissie van de Gemeente Leeuwarden heeft onze advocaat een pleidooi gehouden.

 • Hoorzitting bezwaar schriften commissie

  Op 20 februari 2023 hebben we de hoorzitting van de bezwaarcommissie van gemeente Leeuwarden gehad. Naast het pleidooi van onze advocaat heb ik zelf ook nog een flinke toelichting gegeven aan de commissie, waarbij ik heb beschreven op welke teleurstellende manier de gemeente Leeuwarden met ons is omgegaan.

 • Welkom in de nieuwe wijk

  Op 3 augustus 2022 begon het allemaal met het bezoek van een gemeenteambtenaar. Er was een melding gedaan over een lange schutting.