Na lang wikken en wegen heb ik vorige week dan ook eindelijk de knoop doorgehakt!
Ik heb besloten iets te gaan doen wat ik eigenlijk al sinds mijn middelbare school wilde gaan doen. En die middelbare school is inmiddels al weer 40 jaar geleden.

Ik ga nu echt mijn kokspapieren halen! In september ga ik starten met de versnelde koksopleiding, mede door mijn ervaring in de horeca en als kok (maar dan zonder de papieren) kan ik dat binnen een jaar afronden, in plaats van in twee jaar.
Op dit moment werk ik al bijna fulltime als kok bij Van der Valk. En het werk bevalt mij zo goed, dat ik hiervoor dan ook mijn werkzaamheden als IT-er ga afbouwen. Er is op dit moment te veel onzekerheid in de wereld en dat heeft zijn weerslag op mijn klanten en nieuwe opdrachten. Een vaste baan als kok geeft mij meer zekerheid dan het onzekere leven van een zelfstandig ondernemer. Nu ben ik dus naarstig op zoek naar een organisatie waar ik mijn klanten kan onderbrengen.

De komende tijd zal ik jullie echter meer meenemen in mijn opleidingstraject en daarnaast zal ik af en toe ook wat meer inzicht geven in wat er zoal allemaal bij het koksleven komt kijken.